Tijdschrift MEdium

 

December 2016, in de december uitgave van het tijdschrift MEdium, uitgegeven door de ME/CVS - stichting Nederland, wordt Sammy's hondenleven besproken. De subtitel "Vrouwtje en ik zijn een match made in heaven" is gezien de situatie wel erg treffend.

Website Hart voor Dieren

 

Oktober 2016, vermelding in de blog sectie op de website van Hart voor Dieren naar aanleiding van het verschijnen van het boek 'Sammy's hondenleven'. Klik hier om de pagina te bekijken. 

In de papieren en digitale krant

 

Juli 2016, artikel in Leusder Krant naar aanleiding van het verschijnen van het boek 'Sammy's hondenleven'. Klik hier om het artikel te bekijken.

 

Juni 2016, artikel in Leusden Nu naar aanleiding van het verschijnen van het boek 'Sammy's hondenleven'. Klik hier voor de digitale versie.

 

December 2015, artikel in Leusder Krant naar aanleiding van het winnen van een fotowedstrijd. Klik hier voor het artikel.

 

  

Augustus 2013, artikel in Leusden Nu naar aanleiding van het verschijnen van het boek 'Het spul van nummer 7'. De tekst is niet meer helemaal actueel. Eind juni 2016 is een heruitgave verschenen bij een andere uitgever (zie tabblad 'Boeken'). En helaas is de achternaam niet goed geschreven, maar kleinigheidjes blijf je houden...